Projecten

Voor info betreffende uren, data of reservatie gaat u best naar Agenda.

De opnames voor een kortfilm gemaakt door studenten van het Ritcs gaan binnenkort van start.

In juni verschijnt bij Ambilicious mijn volgende uitgave. Uitgebreider nieuws over de kortnovelle in de eerstkomende blog. Terwijl voor de ene publicatie druk werk gemaakt wordt van de cover schrijf ik aan de volgende.

Als theaterregisseur staan voor mij volgend seizoen twee producties op de kalender. Als acteur sta  ik heel binnenkort opnieuw in Historisch Veurne. Maar eerst te zien op het grote scherm in de Bozar Brussel in de kortfilm ‘Parallax’ tijdens de competitie voor de Beste Belgische Fantasy Kortfilm op het BIFFF 2019.

1-11, opnames alias wolf video house vilvoorde (1)Als auteur/acteur een auteur vertolken is altijd fascinerend. In hoeverre speel blijf je jezelf. De thriller ‘Alias Wolf’ die zich afspeelt in het literaire wereldje werd geregisseerd door Oscar Spierenburg en is een productie van het huis Picoux. Spelen o.a. mee: Jenne Decleir, Aza Declercq, Michaël Pas, Kris Cuppens, Mostafa BenKourroum Jamal en Manon Verbeeck. Release voorzien 2019/2020.

In de film ‘River’ vertolk ik psychiater Verbeeck die beslist over het lot van een jongeman: verzorging of niet. In de hoofdrol Ian Ghysels. Verder met o.a. Manon Soberon, Gauthier Deleersnijder, Karlijn Sileghem. Alle opnames zijn achter de rug, release voorzien 2020. Regie door Laurenzo Vergeynst. Productie: Happy Moon Productions, La Maison Imaginaire.

Ondertussen wordt er in de marge al gewerkt aan theaterproducties voor het seizoen 20/21.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close