Agenda

Abonneer U op de nieuwsbrief via de contactpagina.

5 februari 2023 om 15.00 uur

Acteur – Première. In de kortfilm ‘Passage’ vertolkt Onno een bijrol naast hoofdrolspeler Tom Audenaert. Tijdens het festival Chambres d’O wordt de film, met als thema dementie, in de huiskamer van het woonzorgcentrum Elisabeth in de Zwaluwenstraat in aanwezigheid van regisseur en Onno van Gelder jr. voorgesteld. Nadien volgt een bespreking door beiden. Tickets voor dit evenement kunnen gekocht worden via deze link.

UITVERKOCHT

11, 17, 18, 24, 25, 26 maart 2023 om 20.00 uur

Regisseur – ‘Almost, Maine’ van auteur John Cariani voor amateurgezelschap KAS. Opvoeringen in Toneelzaal Zeven Torentjes, Canadaring 41 te Assebroek, Brugge.

Reservatie: klik hier.

15 april 2023

Acteur en Auteur – Historisch Veurne Editie Steenkerke, theaterwandeling.

Info via Visit Veurne.

20 april 2023

Auteur – Tijdens een afternoon tea in het kasteel Ten Torre leest Onno in de namiddag het verhaal ‘Marie Ange’ uit zijn verhalenbundel ‘Escapades’ voor. De dag vangt aan rond 11.00 uur met een verwelkoming en uitleg door Heleen Goethals over de bouw van het kasteel. Over de middag tijdens het nuttigen van hartige scones vertelt Onno wat meer over enkele bewoners van het kasteel. Na de middag volgt een vrij moment met mogelijkheid tot bezoek van kasteel en tuin. In de namiddag worden taartjes en cakes geserveerd telkens met bijpassende thee en verhalen door theesommelier Valérie Hallin. Iedereen gaat naar huis met een geschenkenbox vol lekkernijen en verrassingen. Info en inschrijven via deze link van De Theeroos.

6 en 7 mei 2023

Tijdens de happening ‘Atelier in beeld’ stelt Onno zijn foto’s voor het eerst publiekelijk voor in het atelier van Lucrèce Hoste te Ruiselede. Correcte info qua uren en adres volgen nog.

16 en 17 september 2023

Acteur – Historische theaterwandeling in het kasteel van Loppem. Onno vertolkt er koning Albert I van België. Het ontstaan van het kasteel en zijn bewoners worden in verschillende taferelen toegelicht. Voorstellingen op zaterdag om 13.30, 16.30 en 19.30 uur. Voorstellingen op zondag om 11.00, 14.00 en 17.00 uur. Informatie voor het reserveren volgt nog.

21 december 2023

Auteur – Voorlezen van ‘De Kerst Slaper’. Info volgt.

2024

Acteur en Auteur – Historisch Veurne Editie Suikerfabriek, theaterwandeling.

Info volgt.

Coming soon!

Alias Wolf

Acteur in ‘Alias Wolf’ van filmregisseur Oscar Spierenburg, Picoux Productions.

Met o.a.: Jenne Decleir, Kris Cuppens, Manon Verbeeck, Aza Declercq, Mostafa Benkouroum Jamai, Michaël Pas.

1-11, opnames alias wolf video house vilvoorde (1)
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close