Meneertje Wiegel

Een heerlijk gevoel was het toen ik net voor mijn vakantie mijn derde manuscript kon opsturen naar mijn redactrice. Eindelijk af. Na een weekje Amsterdam, Haarlem en Spanga start nu de redactieronde, cover afwerken, lay-out binnenwerk, signeersessies organiseren …

‘Meneertje Wiegel’ is een verhaal waarin de spanning langzaamaan wordt opgebouwd. Eindelijk kan Pierre vertellen over een gebeurtenis die veertig jaar terug plaatsvond. Doorheen flarden uit het heden en verleden komen we terecht in de wereld van zijn jongere ik, maken we kennis met zijn jongensachtige nieuwsgierigheid, zijn jeugdige verwondering maar vooral met de terughoudende leefwereld van een dorp waar zich plots de mysterieuze Wiegel vestigt. Wat lang geleden die ene dag in november gebeurde toen Pierre negen was, aanziet hij nog steeds als waargebeurd.

Duik in de wereld van ‘Meneertje Wiegel’ vanaf 22 november. Uitgeverij Ambilicious.

20190817_203408

Foto eerste blad manuscript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close