Escapades

Een nieuw boek starten is altijd een groot avontuur. Eentje waarvan je nooit precies weet waar het je gaat brengen. Op het pad van ‘Escapades’ kwam ik alvast een zeer getalenteerd iemand tegen. Een ontmoeting die niet alleen het project doet groeien maar ook mezelf als mens. Een verrijking kortom.

Vandaag ben ik dan ook heel fier en blij dat ik de samenwerking met de getalenteerde Hilde Orye mag verkondigen. Hilde is reeds bezig met het ontwerpen van een cover. Ik zag gisteren een schets en ben laaiend enthousiast. Gezien ‘Escapades’ een bundel verhalen wordt heb ik haar ook gevraagd om per verhaal illustraties te maken. Zie ook mijn voorgaande bundel ‘Passages’.

Net zoals dit het geval was met het oeuvre van Stijn Felix heb ik ook nu weer voor een illustrator gekozen wiens werk en stijl heel goed aansluit bij wat ik aan het schrijven ben. Je kan haar aquarellen en tekeningen uitgebreid leren kennen via haar Instagram @hildeorye. Hier alvast enkele voorbeelden van haar vroeger werk waarbij ik het uitzing van geluk.

p1070008

p1050176_orig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close