Winactie!

Blij dat ik jullie vandaag een winactie mag aankondigen. Er worden twee exemplaren verloot van mijn boekje ‘Brief van Leonie’. Moet je er veel voor doen? Helemaal niet. Klik hier, op de site van Maison d’Abri zal je dan alle voorwaarden lezen.

Wacht niet te lang, de actie loopt tot en met 28 september. Ik wens jullie alvast veel succes! En voor de winnaars: veel leesplezier. Bedankt Linda De Jong voor het opzetten van de wedstrijd. Maar ook Amanda Kootstra voor de prachtige styling van de foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close