Marie Ange

‘Marie Ange’ is een van de vier verhalen uit mijn volgende boek ‘Escapades’. Opnieuw een bundel, geen roman. Ik voel me goed in het genre verhalen. Het ligt me, is mijn kracht. Wel ondervind ik dat mijn verhalen langer worden, intenser. Vandaar deze keer maar vier, de bundel zal echter wel volumineuzer zijn. Meer pagina’s tellen dan ‘Passages’, meer leesgenot.

Marie Ange is een sterke vrouw, houdt van de liefde en verdedigt vurig haar idealen. Ze staat op haar strepen. Ook op het streepje dat er niet staat, dat van haar dubbele voornaam, wat een leuk moment oplevert in het verhaal.

Mimosa kruist haar pad, onrechtstreeks. Het geeft aanleiding tot verwondering, nadenken, beleven. Tijd van het gebeuren: een prachtige warme avond in juni. Plaats waar het zich grotendeels afspeelt: een terras met uitzicht op de ondergaande zon, een park en de daken van een historisch stadscentrum.

‘Escapades’ verschijnt binnenkort.

2 gedachten over “Marie Ange

  1. Oooh! Ik wil het nu meteen al lezen!! Hou er aub eentje aan de kant voor me?! Ik wil zo graag nog eens meegesleurd worden in de pracht van jouw fantasie .. al weet ik niet altijd zeker of het dat wel is !?

    > Bien à vous, kind regards, met vriendelijke groeten > Krist’l Peersman >

    >

    1. Dankjewel, ik schrijf je op de lijst en dan hou ik je op de hoogte. Fijn weekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close