Victor

Zoals jullie ondertussen al weten zal mijn volgend bundel ‘Escapades’ vier verhalen bevatten. Victor Planchenault is een van de hoofdpersonages. Hij brengt in 1907 als dertienjarige een vakantie door op het landgoed van een bevriende familie.

Een hete augustusmaand, veel blauwe hemels, vijvers en beken om in te zwemmen, veldbloemen, rozen en een eerste jeugdliefde. Indrukken waar Victor mee naar huis gaat. Momenten die hij koestert en over de jaren heen vergeet. Tot hij tijdens een signeersessie, hij is jeugdauteur geworden, zijn eerste lief tussen de aanwezigen ontdekt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close