Parallax

Vorig jaar mocht ik een rol vertolken in de kortfilm ‘Parallax’, geschreven en gemaakt door Amber Van Acker. Het hoofdpersonage, vertolkt door Dorien De Clippel, gaat op zoek naar de juiste manier om de ware liefde te ontdekken. In deze fantastische film, en hier slaat fantastisch wel degelijk op het genre, worden mensen waar je geen match mee hebt door een speciale bril uit je gezichtsveld verwijderd. Slotvraag blijft natuurlijk of we dergelijke ‘hulpstukken’ eigenlijk wel nodig hebben.

Op haar zoektocht komt het hoofdpersonage bij mij terecht, verkoper van dergelijke brillen. Dit werd heel leuk in scène gezet door de regisseur en ik mocht van haar, binnen de lijnen van haar visie op het project natuurlijk, een eigen personage neerzetten. En dat heerschap is toch wel een beetje anders geworden dan wat ik de laatste jaren als acteur heb neergezet. Enkele specifieke handelingen vergden ook behoorlijk wat repetitie. Maar dat was natuurlijk het leuke van het creëren.

Het goede nieuws is dat de kortfilm door het BIFFF, een van de grootste festivals binnen het genre van horror en fantasy, geselecteerd werd voor de 15de competitie voor Beste Belgische Kortfilm Fantasy. Duimen maar! Vertoning en uitreiking awards op 14 april 2019 in de Bozar te Brussel. Alle info betreffende programma en tickets via http://www.bifff.net

BIFFF_70x100

2 gedachten over “Parallax

  1. Super !!!! 🤗👌👍🎉🥳

    > Bien à vous, kind regards, met vriendelijke groeten > Krist’l Peersman > > tel. +32 474 87 60 92 > >

    >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close