Het glamoureuze leven van een acteur

Hoe glamoureus het leven van een acteur kan zijn heb ik onlangs nog maar eens ondervonden op de set van de kortfilm ‘Quarantaine’. We draaiden de volledige film in Gentbrugge in een zaaltje dat dankzij wat aankleding de feel en look van een schuilkelder kreeg. Allemaal niets mis mee, alle nodige voorzieningen waren er. De regisseur en de crew hadden alles uitstekend voorbereid, de opnames verliepen goed en er was een leuke sfeer.

Maar volgens het verhaal zat het gezin, vader en moeder met twee zonen, al vele jaren in de bunker en begon de voedselvoorraad echt wel te slinken. En dit was nu net de aanleiding tot een nogal uit de hand lopend conflict in de film: al een hele tijd at de familie niets anders dan bonen in tomatensaus. Voor ons de acteurs, kwam dat erop neer dat wij gedurende twee dagen koude bonen in tomatensaus hebben gegeten. Scène na scène,  take   na  take    …    na take    …        na ….    take    …    na    …

De eerste hap proeft wat vreemd, die koude geleiachtige saus op je tong. Maar na een tijdje, ik mag wel zeggen enkele borden en in de totaliteit enkele blikken, went het. Alleen, je buik zwelt er een beetje van op. Hoef ik details te vermelden? Ik denk het niet. Toch geldt ook deze keer de hashtag: #lovemyjob.

20190427_133804
Setfoto ‘Quarantaine’ (c)

2 gedachten over “Het glamoureuze leven van een acteur

  1. Hopelijk waren het bonen van het merk Heinz, vind ik overheerlijk zelfs koud haha!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close