De kortfilm komt er.

Onlangs heerlijk nieuws ontvangen. Waar we al mee bezig zijn sinds 2018 begint vorm te nemen. Kort na het verschijnen van mijn eerste verhalenbundel ‘Passages’ ontving ik een brief waarin filmmaker Josse Demaesschalck mij toestemming vroeg om een kortfilm te maken rond de verhalen ‘Marcel’ en ‘Jean-François’. Ik was enorm verheugd en stemde toe.

Josse schreef en herschreef; als co-scenarist ondersteunde ik maar liet hem hoofdzakelijk begaan. De film begint waar mijn verhalen eindigen. In ‘Passage’ komt Marcel, de grote liefde van het dametje van Petit Paris, opdagen. Hij wil kerst vieren met zijn geliefde. De film zal dementie op een mooie respect- en liefdevolle manier tonen en zo bespreekbaar maken. Marcel wordt vertolkt door Tom Audenaert.

Gisteren werd ik gepolst naar mijn beschikbaarheid komende winter; de opnames vinden dan plaats. Na een lange zoektocht naar de nodige fondsen is het zover, ik dank dan ook graag de mensen die ons steunen via de crowdfunding. Nog een leuk detail: ik mag een kleine rol vertolken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close