Het Huis van De Kerst Slaper

Een hele eer die mij te beurt valt in Veurne is de tentoonstelling die vandaag gestart is: Het Huis van De Kerst Slaper. Een project rond mijn laatste boek ‘De Kerst Slaper’. Op het gelijkvloers van het Historisch Stadhuis zijn vijf ruimtes ingericht als woning van het hoofdpersonage Firmin Dorbien en allemaal prachtig versierd voor het eindejaar.

Bij het binnenkomen zie je direct op grote panelen het titelblad, enkele flarden tekst en illustraties uit het boek. Er is niet alleen het kantoor, de eetkamer of slaapkamer van Firmin maar ook een heuse leeskamer. In die leeskamer ga ik op 20, 21 en 22 december een aantal keren per dag het verhaal voorlezen. In aangepast kostuum.

Natuurlijk ga ik met plezier voor of na het voorlezen signeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close