Photoshoot

Onlangs bracht ik heel wat aangename tijd door met fotografe Laaike Wong. Naast kletsen, hoofdzakelijk over fotografie want dat begint zo stilaan ook mijn hobby te worden, werden er natuurlijk heel wat foto’s genomen. Met mezelf voor de lens. Een paar zijn reeds verschenen op mijn Instagramaccount @onno_vangelderjr.a

Omdat ik af en toe nieuwe profielfoto’s nodig heb voor mijn acteerwerk hebben we die ook maar gelijk genomen. Met en zonder bril en twee expressies. Dit is het resultaat.

We dagen elkaar uit tijdens de shoots, beiden verleggen we onze grenzen. Laaike wat betreft de onderwerpen en stijl van haar foto’s, ik wat betreft mijn comfortzone en look. Dat kan want er is wederzijds vertrouwen. Zij apprecieert mijn geduld terwijl ze naar de beste op- en instellingen zoekt, voor mij is het fijn dat ik in alle vrijheid allerhande poses kan uittesten. Die foto’s komen later nog wel aan bod.

Laaike Wong op Instagram: @mrs_double_you

Onno van Gelder jr. op Instagram: @onno_vangelderjr.a

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close